Diumenge 30 de juny, a les 12:00h

Si d’una cosa podem estar especialment orgullosos en aquesta edició de l’Espai Vapor, és de tenir a aquests tres elements participant de la nostra programació.

Ells són en Llorenç Roviras, l’Ivan Caparròs i en Josep Vila, persones respectades entre amics i coneguts per moltes coses, però sobretot pel seu criteri musical dins l’escena més “underground” i també la que no ho és tant. Vinculats a la música de maneres diverses, han vist nèixer les sales que varen iniciar la cultura de clubs a Barcelona i han sigut testimoni de la creació de festivals com el FIB, Sónar o el Primavera Sound. Tanmateix, no els tindrem aquí per haver estat al rovell de l’ou de tot, en el moment i el lloc adequat; els tenim a l’Espai Vapor perquè tenen un bagatge musical insuperable, fins i tot, per molts dels dj’s que poden passejar-se per cabines de sales, clubs, locals i festivals de l’Estat.

Nosaltres, hem après molt d’ells en tots aquests anys,…esperem que vosaltres també us descobreixin noves sonoritats, mentre us esteu foten un bon vermutet.