Divendres 29 de juny, a les 00:10h

Pony Bravo és un grup de rock andalús format per Daniel Alonso, Pablo Peña, Darío del Moral i Javier Rivera. Des dels seus inicis, l’any 2006, la banda ha editat tres ps: “Si bajo de espalda no me da miedo” (El Rancho 2008), “Un Gramo de Fe” (El Rancho 2010) y “De Palmas y Cacería” (El Rancho 2013), grabados y mezclados con Raúl Pérez en La Mina; i trets endavant per Telegrama.

Portada de mitjans especialitzats com Rockdelux o Mondo Sonoro, els sevillans han passat per escenaris de festivals com Primavera Sound, The Lemon Day, el FIB, Territorios Sevilla, Sonorama Ribera, Nocturama, Arenal Sound, Let ‘s Festival, Low Festival, SOS de Múrcia, Keroxen i un llarg etc., al llarg d’aquests més de deu anys. Han penjat el cartell de ‘Sold Out’ a sales com la Joy o El Sol de Madrid, la Wah Wah de València, Sidecar a Barcelona o a la sevillana Sala X, a més de portar la seva música més enllà de les nostres fronteres amb concerts a llocs tan peculiars com el Cairo, Buenos Aires, Caracas, Budapest o Fes.

Ara presenten tres nous temes ‘Rey Boabdil’, ‘Piensa McFly’ i ‘Espectro de Jung’ que presentaran en directe al llarg dels propers mesos i que formen part del seu quart llarg.


+ instagram
+ facebook
+ twitter

TAMBÉ ET PODEN INTERESSAR